söndag 1 juni 2008

Dansk journalist satte dit en polischef för grooming

Extrabladets journalist lade ut en bild av sig själv som 13-åring på en dans ungdomssajt och fick direkt sexuella inviter av hundratals män. En som sattes dit var en hög polischef som ville att 13-åringen ska träffa honom men "inte berätta för mamma". Det gjorde hon - journalisten - med kameror. Bra jobbat. Nu ska Agendna på SVR diskutera "brottsprovokationen" som metod. Och samtidigt skriver flera it-liberalister (medelålders svenska män så klart) förskräckta över att pedofilhystering får inte drabba "yttrandefriheten".

Jag säger bara att avslöja peddosar och hebefilerna (som de kallar sig som intresserar sig för underåriga som är redan fysiskt utvecklade som om det var mindre brott...). Sätt dit dem, lås in och vårda tills de fattar att ungdomar är inte deras villebråd.

Och fanatiska yttrandefrihetskramare har haft hur länge som helst att komma med något konstruktivt - men presenterar ju aldrig ett förslag som skulle skydda barnen. Jag skulle lyssna - det kanske går att kombinera skydd av barn med vår grundlag men man försöker ju inte ens. Istället förringas pedofilerna alltid till något som är ungefär bara propagada knep för "överheten" att "kontrollera åsikterna och kommunikationen". Men jag tror att vi är många som tycker att pedofiler är värre hot i samhället än hotet mot pedofilernas integritet genom att man stiftar lag mot t ex grooming.